شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ ۶:۵۸ ق٫ظ

شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ ۶:۵۸ ق٫ظ

شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ ۶:۵۸ ق٫ظ

پیگیر حقوق از دست رفته اعضای صنف از سوی چشم پزشکان و اپتومتریست ها هستیم/ آزادسازی واردات عینک های آفتابی یک ضرورت

علیرضا خلیل نژاد، رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان عینک تهران تصریح کرد: اتحادیه با قدرت و جدیت در مقابل معارضت این افراد می ایستد و یکی از اهداف مهم خود می داند تا حق خود را ثابت کرده و آنها را مجاب کند که در صورت تمایل به فروش عینک از اتحادیه و مطابق قانون پروانه کسب اخذ نمایند.

وی اضافه کرد: این در حالی است که در چند سال اخیر با وجود آرای متعدد از دیوان عدالت اداری و هیات عالی نظارت و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس و ارائه آنها به وزارت بهداشت تاکنون این وزارت خانه و دانشگاه های مسئول از ابلاغ این مصوبات به زیرمجموعه خود خودداری کرده اند.

خلیل نژاد یکی دیگر از اهداف اتحادیه را آزادسازی واردات عینک های آفتابی برشمرد و گفت: چند سالی است که دولت از واردات عینک آفتابی جلوگیری می کند. دولت از ورود عینک های آفتابی که محافظ چشم و کاملاً از ابتلاء به بیماری های مختلف چشم جلوگیری می کند و به عبارتی پیش درمان است ممانعت می کند. عینک آفتابی را لوکس اعلام داشته و بدون توجه به اینکه یکی از کالاهای بسیار ضروری کشور است از ورود آن جلوگیری می کند.

وی تاکیدکرد: عینک آفتابی به مانند کمربند ایمنی خودرو است یا به عبارتی متداول تر مانند ماسک عمل می کند که در زمان کرونا و بیماری های تنفسی از ضروریات تجویز پزشکان برای بیماران است. چگونه است عینک آفتابی که این همه برای سلامتی ضرورت دارد و از ورود اشعه مضر آفتاب به چشم جلوگیری می کند به یک باره جزو کالای لوکس می شود.

خلیل نژاد افزود: اتحادیه مصرانه بر آن است تا این محدودیت را رفع کند. در این راستا سه سال است که به وزارت صمت، اتاق اصناف ایران و تهران و همچنین جناب مفتح قائم مقام وزارت صمت نامه نگاری متعدد داشته است. تا کنون با حمایت جناب مفتح به موفقیت های خوبی نزدیک شده ایم امید است بزودی این کالا وارداتش آزاد شود.

خلیل نژاد درادامه با اشاره به آموزش های فنی در اتحادیه برای متقاضیان بیان داشت: از آنجایی که در سال ۱۳۸۵ اتحادیه با تاسیس دانشگاه علمی کاربردی تمامی دروس مربوط به عینک سازی را به متقاضیان توسط اساتید دانشگاهی و اخذ مجوزهای قانونی آموزش می داد و وزارت بهداشت از این فعالیت جلوگیری کرد ما به وظیفه خود عمل می کنیم و تمام آموزش های لازم با اساتید فوق حرفه ای و دانشگاهی در اتحادیه با فضای بسیار مناسب انجام می شود.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان عینک تهران تاکید کرد: ما از استعدادها و توانمندی های اساتید و دانش پژوهان برای ارتقای سطح علمی متقاضیان استفاده می کنیم. مواردی همچون اصول عینک و عینک سازی، اصول مدیریت فروش و … هر آنچه ملزوم و لازم باشد طی ۴۶۰ ساعت تدریس می شود.

خلیل نژاددر پایان گفت: اتحادیه دارای ۱۲۰۰ عضو با پروانه کسب است و با بازرسی های جدی، قوی و مستمر به هیچ عنوان عضو بدون پروانه در حال فعالیت نداریم. اجازه نمی دهیم افراد بدون قانون فعالیت کنند. این اتحادیه دارای پنج کمیسیون فنی، بازرسی، حل اختلاف، شکایات و آموزش می باشد.

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها