حسین رواسی، رئیس اتحادیه طباخان(کله، پاچه و سیرابی طبخ شده و خام) تهران بیان کرد: هر دام گوسفندی که نیمه دوم سال ذبح می شود سه برابر بیشتر از دامی که در نیمه اول سال ذبح می گردد گوشت می دهد، لذا گوشت مورد نیاز تامین می شود؛ اما کله پاچه تامین نمی گردد. از سوی دیگر عرضه زمانی زیاد می شود که تقاضا باشد. فصل تابستان به دلیل افزایش مسافرت ها تقاضا برای گوشت در رستوران ها و چلوکبابی ها زیاد می شود در حالیکه زمستان فصل مسافرت نیست و تقاضا در رستوران ها برای گوشت کم شده و ذبح نیز کمتر می شود. این موضوع بر عرضه کله پاچه در بازار تاثیر می گذارد.
رواسی در خصوص لزوم آگاهی و آشنایی افراد نسبت به تقاضای عضویت در هر صنفی گفت: برخی از افراد بدون آگاهی و تحقیق و تنها بر اساس نگاه به ظاهر هر صنف و محاسبات غلط، اقدام به عضویت در صنف طباخان را دارند. از سوی دیگر در برخی از طباخی های شمال شهر هر دست کله پاچه به دو تا سه برابر قیمت واقعی و مورد لحاظ اتحادیه فروخته می شود، مشتری به تصور درآمد واحد صنفی شمال شهر، شروع به تدارک برای تاسیس واحد طباخی می کند؛ اما در مدت کوتاهی با چالش ها و هزینه های بالای کارگر، اجاره بها، حامل های انرژی و مطالبات سازمان هایی چون بیمه و دارایی و شهرداری، متوجه می شوند نه تنها درآمدشان در مقایسه با هزینه های شان تعادل ندارد بلکه سرمایه اولیه خود را نیز از دست داده اند.
رئیس اتحادیه طباخان فروشندگان کله، پاچه و سیرابی (طبخ شده و خام) تهران تاکید کرد: افراد برای شروع فعالیت و ورود به هر صنفی، بهتر است مدتی را در آن صنف کار کنند و با شرایط و ساز و کار آن آشنا شوند و برنامه ریزی داشته باشند تا مبادا سرمایه های خود را از دست بدهند.