پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ ۲:۰۲ ب٫ظ

پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ ۲:۰۲ ب٫ظ

پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ ۲:۰۲ ب٫ظ

رئیس اتحادیه صحاف تهران: شاهد بی‎عدالتی مالیاتی هستیم

رئیس اتحادیه صحاف می گوید: عدم حمایت دولت از اصناف، تحریم ها، قیمت ارز، باعث رکود در کسب و کار کسبه شده است. از سوی دیگر مسایل مربوط به مالیات، بیمه، بالابودن اجاره ها و هزینه های جانبی تولید، صنف صحاف را درگیر کرده است. محاسبه مالیات بر اساس گردش مالی حساب نوعی بی عدالتی مالیاتی است.
به گزارش پایگاه خبری اتاق شفاف، جلیل غفاری رئیس اتحادیه صحاف تهران در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران درباره وضعیت کسب و کار این صنف در سال ۱۴۰۲ گفت: متاسفانه به خاطر شرایط اقتصادی حاکم بر کشور کسب و کارها در وضعیت مطلوبی به سر نمی برند. اعضای اتحادیه ما هم از این مسئله مستثنی نیستند. کاسبی و درآمد خوبی ندارند.
وی تصریح کرد: ناکارایی مسئولان و عدم حمایت دولت از اصناف، تحریم ها، بی ثباتی نرخ ارز از دلایل بروز این رکود هستند. از سوی دیگر مشکلاتی مانند مالیات، بیمه، افزایش بی رویه اجاره بهای مغازه ها و هزینه های جانبی دیگر به این رکود دامن می زند.
غفاری در ادامه به معضل مالیات ها اشاره کرد و افزود: همیشه مالیات ها بردرآمد بوده است. ما هم مانند تمام اصناف مشکلی با پرداخت مالیات نداریم به شرط آن که عدالت مالیاتی برقرار شود. کارگاه های تولیدی ما اغلب کارگاه های کوچکی هستند که به صورت کارفرما-کارگری اداره می شود یعنی صاحب کارگاه بر خلاف خیلی ازصنایع دیگر پشت میز نمی نشیند و بر کارگاه نظارت کند، بلکه خودش هم لباس کار می پوشد و مانند کارگرانش در حال کار کردن است. حال مالیات این قبیل کارگاه ها بر اساس گردش حساب بانکی محاسبه می شود در حالی که مالیات باید بر اساس سود خالص کارگاه ها محاسبه شود تا برای تولیدکننده قابل تحمل و عدالت مالیاتی رعایت شده باشد.
رئیس اتحادیه صحاف تهران در ادامه با بیان اینکه معضل دیگر صنف ما بی ثباتی نرخ ارز است گفت: بالا رفتن مرتب قیمت ارز بدنه تولید را ضعیف می کند. کارگاه های کوچک از این وضعیت نابسامان آسیب جدی می بینند و در خطر تعطیل شدن قرار می گیرند.
وی تاکید کرد: اگر کاغذ با ارز دولتی به وفور وارد و در دسترس تولیدکننده قرار بگیرد میزان عرضه و تقاضا برابرمی شود و قیمت محصولات تولیدی هم متعادل می گردد.
غفاری در بخشی از صحبت های خود به اختصار درباره شغل صحافی توضیحاتی داد و گفت: صنف صحافی برخلاف تصور عموم مردم که صحافی را فقط شیرازه سازی کتاب می دانند ۱۲ رسته مجزا دارد که سری سازی کتاب یکی از رسته های کاری این صنف است. دفترسازی، جعبه سازی، کارتن سازی، آلبوم سازی، یاداشت سازی از رسته های این صنف هستند.
رئیس اتحادیه صحاف تهران در پایان اشاره کرد: در کل تمام شغل هایی که در تولید و یا بسته بندی از کاغذ یا مقوا استفاده می کنند عضو صنف صحاف به شمار می آیند.

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها