پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ ۱۰:۳۱ ب٫ظ

پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ ۱۰:۳۱ ب٫ظ

پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ ۱۰:۳۱ ب٫ظ

تابستان بازار راکدی داشتیم/ صادرات بهترین گزینه برای رونق بازار لوازم فلزی خانگی

حسن حسنی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم فلزی خانگی (آشپزخانه) تهران بیان داشت: بیشترین مراسم جشن و ازدواج ها به دلیل تعطیلی مدارس و امکان رفت و آمدهای بین شهری در فصل تابستان انجام می شود و مردم آمادگی بیشتری برای برگزاری این مراسم ها در این فصل دارند؛ اما قرارگیری ماه های محرم و صفر و عزاداری مانع از برگزاری مراسم ها شده و همین امر بر بازار صنف تاثیر گذاشت.

فراهانی در ادامه تاکید کرد: هر چند که قیمت ها در چند ماه اخیر به نسبت از ثبات بیشتری برخوردار بود؛ اما گرانی و بهای بالای کالاها مانع از تمایل افراد برای خرید اجناس نو شده بطوریکه با لوازمی که در خانه دارند نیاز خود را تامین و از خرید کالای نو تا جایی که بتوانند خودداری می کنند.

وی با بیان اینکه برای رونق بازار قطعا روش صادرات بهترین گزینه است اظهار داشت: در سال های اخیر به دلیل غیبت ایران در بازار منطقه، کشور ترکیه تمامی مشتریان ایرانی را نصیب خود کرد. امکانات خوبی که دولت ترکیه در اختیار تولیدکنندگان و صادرکنندگان قرار می دهد، قیمت تمام شده را برای تولیدکننده و صادرکننده مناسب کرده تا بتوانند در بازار کشورهای خارجی کالاهای خود را عرضه کنند؛ اما سر راه تولیدکنندگان و صادرکنندگان ایرانی موانع بسیاری وجود دارد.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم فلزی خانگی (آشپزخانه) تهران ادامه داد: هزینه های تمام شده برای تولید داخلی کالاها بقدری زیاد است که حتی در صورت ایجاد بازارهای خوب در خارج، اجناس از قیمت های موجود و در توان خارجی ها بیشتر خواهد شد و تجارت در این شرایط سخت می شود. برای تقویت تولید کشور و رونق اقتصادی راهی جز ایجاد فضای مناسب برای صادرات و امکانات در این بستر وجود ندارد .

حسنی اضافه کرد: می توانیم با قوانین حمایتی کالاها را به کشورهای عراق، افغانستان، سوریه و … را صادر کنیم ؛ هر چند قواین تحریم در شرایط فعلی، برگشت پول در خصوص صادرات را سخت کرده است؛ اما حتی با این شرایط هم تولیدکنندگان و صادرکنندگان مشکلات را به جان خریده و به تلاش خود ادامه می دهند.

وی در دیگر مشکلات صنف و اتحادیه متبوع بیان داشت: ماده ۱۸۶ قانون مالیات های مستقیم که سازمان امور مالیاتی در ترتیب صدور و تمدید پروانه کسب برای اتحادیه ها صنفی گنجانده راه را برای این مسیر بسیار سخت و دشوار نموده؛ بطوریکه اتحادیه های صنفی با انبوهی از پرونده های در حال تکمیل روبه رو هستند که ماده ۱۸۶ این امکان را نمی دهد. لازم و ضروری است تا سازمان امور مالیاتی در این حوزه تجدید نظر کند.

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها