به گزارش پایگاه خبری اتاق شفاف، اخلاقگرایی یک از اصول اصلی کارزارهای انتخاباتی است که اگرچه در هر انتخاباتی همه نامزدها بر آن تاکید دارند، اما برخی از ایشان و یا طرفداران ایشان این اصل مهم را زیر پا میگذارند.
در انتخابات هیات مدیره صنف فناوران رایانه تهران اگرچه قریب به اکثریت نامزدهای حاضر از اهالی خوش نام صنف بوده و اخلاقمداری در اولویتهای ایشان است. اما متاسفانه برخی افراد که مشخص نیست به کدام نامزد یا گروه انتخاباتی نزدیک هستند تلاش میکنند با بداخلاقی، انتخابات را به حاشیه کشانده و اعتبار این صنف را خدشهدار کنند.
گذشته از انتشار مطالب غیرواقع و بعضا غیراخلاقی، یکی از گزینههایی که بر آن تمرکز کردهاند، کاهش مشارکت اعضاء در انتخابات به منظور به حدنصاب نرسیدن آراء و موکول شدن انتخابات به دوره دوم است.
اگرچه هدف این بداخلاقی برخی از نامزدها هستند، اما اعضای صنف فناوران رایانه تهران باید متوجه یک موضوع مهم باشند که این اتفاق تنها به دور دوم رسیدن انتخابات نیست، بلکه زیر سؤال بردن اهالی صنفی است که از جمله خصوصیتهای تبیین شده برای ایشان داشتن تحصیلات عالی، بینش سیاسی و سواد اجتماعی است، که عدم مشارکت در انتخابات در تضاد این خصیصههای ارزشمند است.
اگرچه در انتخاباتهایی که در حوزه سیاسی برگزار میشود، رسیدن به دور دوم به عنوان یک ارزش در تعریف شعور سیاسی جامعه است، اما این موضوع زمانی قابل استناد است که آراء دو یا چند نامزد آنقدر نزدیک به هم باشد که هیچ کدام رای اکثریت را به دست نیاورد، نه زمانی که تعداد مشارکت کنندگان به حداقل لازم نرسد.
اما در انتخابات هیات مدیره یک اتحادیه نرسیدن آراء ماخوذه به حد نصاب به دلیل عدم مشارکت اعضای صنف در انتخابات، مبین این موضوع است که اعضای صنف یا اعتقادی به جایگاه اتحادیه و اصول تشکلگرایی ندارند و یا به سرنوشت حرفهای خود که بخشی از آن در اتحادیه رقم میخورد بیاعتنا هستند.
متاسفانه جریان تخریبگری که تلاش میکند انتخابات هیات مدیره اتحادیه فناوران رایانه تهران را تحت تاثیر قرار داده و مانع از مشارکت حداکثری اعضاء شود، شاید در ظاهر یک یا چند نامزد را هدف قرار داده است، اما در واقع اعتبار و آبروی یک صنف بزرگ را هدفگیری کرده است و اعضای صنف که تحت تاثیر ایشان یا بیاعتنا به آینده خود در انتخابات شرکت نمیکنند، در واقع خودزنی میکنند.
نکته قابل تامل اینکه این جریان چند روز پیش و از پس انتشار خبری در خصوص نتیجه نظرسنجی از اعضای صنف و اقبال بالای رئیس کنونی اتحادیه یعنی محمدرضا فرجی و گروه مجال که در واقع لیست انتخاباتی ایشان است، فعال شده و تلاش میکند با طرح مباحثی بیاساس ایشان را هدف قرارداده و در واقع با کاهش مشارکت انتخاباتی کل صنف را تخریب کند.
در تأیید این ادعا که ایشان دلسوز صنف نیستند و به دلیل تقابل با رییس اتحادیه، حاضر به تخریب و نابودی آبروی صنف هستند، همین بس که به جای تشویق به عدم مشارکت میتوانستند از دیگر نامزدها حمایت کنند.
در تحلیل این رفتار تنها باید یک مهم را مد نظر قرارداد که اگر این تبلیغ منفی مبنی بر عدم مشارکت از سوی رقبای انتخاباتی باشد، باید برای ایشان متاسف شد که با ایمان به اینکه در جریان انتخابات برای خود شانسی قائل نیستند و در برابر محمدرضا فرجی و فهرست گروه مجال خود را از پیش بازنده میبینند، دست به چنین اقدامی زده و اعتبار یک صنف را قربانی خودخواهی خود کردهاند.
فهرست
پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ ۸:۲۸ ب٫ظ
فهرست
پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ ۸:۲۸ ب٫ظ
- شنبه 13 آبان 1402
- 9:34 ب.ظ
- بدون نظر
- کدخبر:6932
- حوزه: اتاق اصناف, اتاق اصناف شهرستانها, اتحادیهها, صفحه اصلی, صفحه اول
عدم مشارکت در انتخابات خودزنی صنفی است نه رقابت انتخاباتی
- پربازدیدترین ها
- داغ ترین ها
فهرست
© کلیه حقوق این وبسایت متعلق به پردازش هوشمند علاءالدین میباشد.